Her kan du med fordel bruge herregårdssten i haven

Skal du i gang med at anlægge din egen have på ny, og mangler du idéer til, hvad du kan lave, eller hvad du fx kan bruge som underlag, kan du flere steder med fordel gøre brug af herregårdssten. Det er ikke det store problem at lægge dem, og du kan nemt lære teknikken på nettet. Efter et par forsøg burde du nogenlunde have styr på det, og så er det ellers bare i gang med at lægge den ene sten efter den anden. Her kommer vi med et par gode forslag til, hvor i haven du med fordel kan anvende dem.

På terrassen

Først og fremmest kan du med fordel vælge at bruge herregårdssten på din terrasse, hvis du gerne vil have et stabilt og solidt underlag, men du måske ikke er interesseret i at få dig en kedelig fliseterrasse. Der er ikke noget galt med at få en fliseterrasse, men det kan se lidt mere elegant ud ved at bruge herregårdssten i stedet for. Så skal du blandt andet i gang med at lave en terrasse, er det jo oplagt at gøre brug af netop herregårdssten som underlag.

Til din havegang

Hvis du har flere herregårdssten til overs, eller hvis du bare ikke kan få nok af at bruge dem i din have, kan du fx også vælge at bruge dem til at anlægge en flot havegang i din have. Hvis du gerne vil have en havegang eller små stier i haven, er det oplagt at bruge herregårdssten, så der ikke bare er en stor græsplæne. Det kan se rigtig flot ud med herregårdssten som underlag på havegangen, mens der er bede, buske, blomster og græs på hver sin side af din havegang, nænsomt anlagt gennem din flotte have.

I din indkørsel

Sidst, men ikke mindst, kan du også vælge at bruge herregårdssten, når du skal i gang med at anlægge din indkørsel, hvis du har lyst til det. Der er rigtig mange indkørsler, der anvender herregårdssten som underlag, så det er også en mulighed. Nogle er mere til et underlag som fx granitskærver, men hvis du er til lidt mere lige kanter og former, er det klart, at du vil bryde dig bedre om at bruge herregårdssten i din indkørsel i stedet for. Du kan se billeder af eksempler på nettet, hvis du gerne vil se, hvordan sådan en indkørsel ser ud.